Категорије
Вести

V A Ž N O

Obaveštavamo meštane opštine Alibunar, da su radnici JKP,,Univerzal“Alibunar krenuli sa obustavljanjem pružanja usluga građanima koji ne vrše redovna plaćanja za pružene komunalne usluge. Preduzeće je na sve načine pokušavalo da odloži ovu akciju, naročito u ovim toplim danima, ali pošto tek nešto više od polovine potrošača izmiruje svoje račune, primorani smo bili na ovaj korak. […]

Категорије
Вести

Радови на водоводној мрежи

У четвртак 26.01., Девојачки бунар ће бити без воде у периоду од 8h до 14h. Радници ће од ујутру бити на терену и решаваће пријављене хаварије.Молимо Вас да обезбедите потребне количине воде.

Категорије
Вести

Обавештење о прекиду водоснабдевања

Kaко прошле недеље, неке хаварије у Девојачком бунару нисмо стигли да решимо, у уторак 7. септембра покушаћемо да завршимо започето. Прекинућемо водоснабдевање у периоду од 8:00-14:00 часова. Мештани и туристи нека обезбеде потребне количине за најхитније потребе.

Категорије
Вести

Обавештење о нестанку воде

Због хаварије на водоводној мрежи, до 13 часова воде неће бити у Банатском Карловцу и то у улицама Првомајска, Ужичка, Иве Андрића и Ново насеље.

Категорије
Вести

Хаварија у Локвама

У петак је решена велика хаварија у Локвама, на главном путу између општина Алибунар и Пландиште. Како је цев пукла испод пута, радови су обухватали сечење пута, копање рова, мењање водоводне цеви, постављање заштитне колоне и спајање новег дела вода са постојећом водоводном мрежом. Теренски радници су цео дан били у рову, чизама пуних воде, […]

Категорије
Вести

Прекид водонабдевања у Девојачком бунару

Нажалост, најврелији дан у години је био неиздржив и за бунарску пумпу у Девојачком бунару. Преоптерећење је довело до цркавања, па ће насеље бити без воде, све док се пумпа не извади и не спусти друга.

Категорије
Вести

Обавештење о прекиду водоснабдевања

Због најављеног искључења струје, воду у понедељак 12.07.2021.године, неће имати „Несеље“ у Владимировцу; док ће 15.07.2021. године из истог разлога без воде бити „Колонија“. У оба случаја становници ће имати воду до 9 часова и након 14 часова.

Категорије
Вести

А П Е Л

Услед веома топлих дана и појаве ветра, ЈКП“Универзал“Алибунар апелује на грађане општине Алибунар да не пале стрњишта, биљне остатке и други отпад на отвореном простору. Избегнимо могућност појаве већих пожара и сачувајмо земљиште, животиње и биљке од штетних утицаја ватре. Паљење биљних остатака је Законом забрањено, а доказано штети регенерацији земљишта, које губи сва квалитетна […]

Категорије
Вести

Обавештење о организованој наплати рачуна

НАПЛАТА РАЧУНА ЗА ПРУЖЕНЕ КОМУНАЛНЕ УСЛУГЕ У ЈУНУ, ОРГАНИЗОВАЋЕ СЕ У: – ПРОСТОРИЈАМА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ ИЛАНЏА, ПОНЕДЕЉАК (12.07.) и УТОРАК (13.07.), од 7:30h до 14:30h; – ПРОСТОРИЈАМА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ ДОБРИЦА, ПОНЕДЕЉАК (12.07.) и УТОРАК (13.07.), од 7:30h до 14:30h; – ПРОСТОРИЈАМА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ НИКОЛИНЦИ, ПОНЕДЕЉАК (12.07.) и УТОРАК (13.07.), од 8:00h до 12:00h; – ПРОСТОРИЈАМА […]

Категорије
Вести

Обавештење о радовима на мрежи у Селеушу

У среду, 07.07.2021.године, Селеуш ће бити без воде у периоду од 9-12 часова. Разлог прекида водоснабдевања су радови на подстаници. Након наставка водоснабдевања, један краћи период, очекујте замућену воду.