Категорије
Вести

Радови на водоводној мрежи

У четвртак 26.01., Девојачки бунар ће бити без воде у периоду од 8h до 14h. Радници ће од ујутру бити на терену и решаваће пријављене хаварије.Молимо Вас да обезбедите потребне количине воде.

Категорије
Вести

Обавештење о прекиду водоснабдевања

Kaко прошле недеље, неке хаварије у Девојачком бунару нисмо стигли да решимо, у уторак 7. септембра покушаћемо да завршимо започето. Прекинућемо водоснабдевање у периоду од 8:00-14:00 часова. Мештани и туристи нека обезбеде потребне количине за најхитније потребе.

Категорије
Вести

Обавештење о нестанку воде

Због хаварије на водоводној мрежи, до 13 часова воде неће бити у Банатском Карловцу и то у улицама Првомајска, Ужичка, Иве Андрића и Ново насеље.

Категорије
Вести

Хаварија у Локвама

У петак је решена велика хаварија у Локвама, на главном путу између општина Алибунар и Пландиште. Како је цев пукла испод пута, радови су обухватали сечење пута, копање рова, мењање водоводне цеви, постављање заштитне колоне и спајање новег дела вода са постојећом водоводном мрежом. Теренски радници су цео дан били у рову, чизама пуних воде, […]

Категорије
Вести

Прекид водонабдевања у Девојачком бунару

Нажалост, најврелији дан у години је био неиздржив и за бунарску пумпу у Девојачком бунару. Преоптерећење је довело до цркавања, па ће насеље бити без воде, све док се пумпа не извади и не спусти друга.

Категорије
Вести

Обавештење о прекиду водоснабдевања

Због најављеног искључења струје, воду у понедељак 12.07.2021.године, неће имати „Несеље“ у Владимировцу; док ће 15.07.2021. године из истог разлога без воде бити „Колонија“. У оба случаја становници ће имати воду до 9 часова и након 14 часова.

Категорије
Вести

А П Е Л

Услед веома топлих дана и појаве ветра, ЈКП“Универзал“Алибунар апелује на грађане општине Алибунар да не пале стрњишта, биљне остатке и други отпад на отвореном простору. Избегнимо могућност појаве већих пожара и сачувајмо земљиште, животиње и биљке од штетних утицаја ватре. Паљење биљних остатака је Законом забрањено, а доказано штети регенерацији земљишта, које губи сва квалитетна […]

Категорије
Вести

Обавештење о организованој наплати рачуна

НАПЛАТА РАЧУНА ЗА ПРУЖЕНЕ КОМУНАЛНЕ УСЛУГЕ У ЈУНУ, ОРГАНИЗОВАЋЕ СЕ У: – ПРОСТОРИЈАМА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ ИЛАНЏА, ПОНЕДЕЉАК (12.07.) и УТОРАК (13.07.), од 7:30h до 14:30h; – ПРОСТОРИЈАМА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ ДОБРИЦА, ПОНЕДЕЉАК (12.07.) и УТОРАК (13.07.), од 7:30h до 14:30h; – ПРОСТОРИЈАМА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ НИКОЛИНЦИ, ПОНЕДЕЉАК (12.07.) и УТОРАК (13.07.), од 8:00h до 12:00h; – ПРОСТОРИЈАМА […]

Категорије
Вести

Обавештење о радовима на мрежи у Селеушу

У среду, 07.07.2021.године, Селеуш ће бити без воде у периоду од 9-12 часова. Разлог прекида водоснабдевања су радови на подстаници. Након наставка водоснабдевања, један краћи период, очекујте замућену воду.

Категорије
Вести

Обавештење о прекиду водоснабдевања

У уторак 15.06.2021. године, због интервенција на две веће хаварије у Девојачком бунару, прекинућемо водоснабдевање у периоду од 8-13 часова. Обезбедите потребне залихе воде.